Over HCEM

HCEM is een samenwerking tussen een aantal gerenommeerde hotel/restaurant ondernemingen (4+ sterren) in de regio’s Zuid Holland, Midden Nederland en Overijssel en de drie opleidingsorganisaties ROC Midden Nederland, Landstede MBO en Zadkine. Deze samenwerking zorgt ervoor dat er voldoende gekwalificeerde vakmensen van de opleiding doorstromen naar een middenkader/leidinggevende functie in de hotel/restaurant branche.

Leidinggevende bediening (HCEM)

Als hotel-, congres- en evenementenmanager werk je bij de mooiste vier- en vijfsterrenhotels, restaurants en conferentieoorden in Nederland. Al tijdens ...

Leidinggevende keuken (HCEM)

Als leidinggevende van de keuken werk je bij de mooiste vier- en vijfsterrenhotels, restaurants en conferentieoorden in Nederland. Al tijdens je ...

Interesse?

Bekijk de opleidingen van HCEM
Facility, Horeca & Travel College

Het Facility, Horeca & Travel College is een mbo-college van ROC Midden Nederland. Ons motto is: toekomstgericht, persoonlijk en levensecht. We hebben eigen leerbedrijven in huis zodat je in een vertrouwde omgeving praktijkervaring opdoet. We werken ook intensief samen met bedrijven in binnen- en buitenland want we laten je graag uitvliegen!

Bij ons college vind je:

  • kleinschalige onderwijslocaties
  • docenten die naar je talenten kijken
  • een verkorte doorstroom naar het hbo
  • praktijkervaring in levensechte situaties 
  • een eigen restaurant Le Pont Bleu waar je kunt werken
  • voor elke doelgroep een opleiding op maat
  • stagemogelijkheden in het buitenland
  • goede begeleiding

Ben je geinteresseerd in de opleiding HCEM bij het Facility, Horeca & Travel College in Nieuwegein? Kijk dan snel op facilityhorecaentravel.nu.

Landstede MBO

Landstede MBO bereidt je voor op je toekomstige beroep of een vervolgopleiding. We zijn ook een vertrouwde omgeving waar jij ontdekt wat je kwaliteiten zijn, waar je die verder kunt ontwikkelen en waar we je helpen je toekomstplannen waar te maken. Dat doen we door persoonlijk, waarde(n)vol, ondernemend en sportief te zijn. 

De opleiding HCEM valt bij Landstede MBO onder het Landschap Vrij & Gastvrij. Binnen het Landschap Vrij & Gastvrij vind je opleidingen gericht op horeca, recreatie, facilitaire dienstverlening of toerisme.

Ben je geïnteresseerd in de opleiding HCEM bij Landstede MBO in Zwolle of in andere opleidingen van Landstede MBO? Kijk dan snel op www.landstedembo.nl.

Zadkine

Zadkine is een school voor middelbaar beroepsonderwijs in Rotterdam. Wij leiden vakmensen op en bereiden studenten voor op een zelfstandige, actieve en perspectiefrijke positie in de maatschappij. Vakbekwaam, dichtbij en betrokken.

Horeca, Toerisme, Facilitair & Dienstverlening zijn veelzijdige opleidingssectoren. Bij Zadkine zijn veel verschillende opleidingen mogelijk. Met een opleiding in een van de richtingen bereid je je goed voor op een baan waarbij je gastvrij en commercieel bezig bent.

Ben je geinteresseerd in de opleiding HCEM bij Zadkine in Rotterdam? Kijk dan snel op www.zadkine.nl/htfd.

Onze partners

HCEM in beeld